Category - Somalia

Megatkeun berita ti Somalia - Travel & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Berita perjalanan & pariwisata Somalia pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Somalia. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Somalia. Inpormasi Wisata Mogadishu. Somalia, sacara resmi Républik Féderal Somalia mangrupikeun nagara daulat anu ayana di Tanduk Afrika. Wates ieu diwatesan ku Étiopia di beulah kulon, Teluk Aden di belah kalér, saluran Guardafui sareng Laut Somali di beulah wétan, sareng Kenya di belah kidul-kulon.

eTurboNews | TravelIndustry News