Category - Bermuda

Megatkeun berita ti Bermuda - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Bermuda mangrupikeun daérah pulau Inggris di Samudra Atlantik Kalér anu dipikaterang ku pantai pasir-pink na sapertos Pantai Siku sareng Teluk Horseshoe. Komplek Royal Naval Dockyard kompléks na ngagabungkeun tempat-tempat modéren sapertos Dolphin Quest interaktif sareng sajarah maritim di National Museum of Bermuda. Pulo ieu ngagaduhan campuran budaya Inggris sareng Amérika anu khas, anu tiasa dipendakan di ibukota Hamilton.

eTurboNews | TravelIndustry News