Category - Maldives

Megatkeun berita ti Maladéwa - Wisata & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

Maldives Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Maladéwa, sacara resmi Républik Maladéwa, mangrupikeun nagara pulau alit di Asia Kidul, ayana di Laut Arab di Samudra Hindia. Tempatna di belah kidul-kulon Sri Lanka sareng India, sakitar 1,000 kilométer ti buana Asia.

eTurboNews | TravelIndustry News