Category - Central African Republic

Warta ti Républik Afrika Tengah - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Kajadian, Kasalametan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

Républik Afrika Tengah nyaéta nagara anu kakurung daratan di Afrika Tengah. Watesan ku Chad di kalér, Sudan di kalér-wétan, Sudan Kidul di wétan, Républik Démokratik Kongo di kidul, Républik Kongo di kidul-kulon sareng Kamerun di kulon.

eTurboNews | eTN