Category - Reunion

Warta tina Reuni - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Kajadian, Kasalametan, Kaamanan, Berita, sareng Tren.

Travel & Pariwisata warta ti Réunion, Perancis. Pulo Réunion, hiji departemén Perancis di Samudra Hindia, dipikawanoh pikeun vulkanik, interior leuweung hujan, terumbu karang jeung pantai na. Landmark paling iconic nyaeta Piton de la Fournaise, gunung seuneuan aktif climbable nangtung 2,632m (8,635 ft.). Piton des Neiges, gunung seuneuan anu masif anu punah, sareng 3 kaldera Réunion (amphithéater alami anu dibentuk ku gunung seuneuan anu runtuh), ogé tujuan naék.

eTurboNews | TravelIndustry News