Kategori - Kapuloan Virgin AS

Megatkeun berita ti Kapuloan Virgin AS - Perjalanan & Pariwisata, Pantun, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Kasalametan, Kaamanan, Warta, sareng Tren.

News Wisata Kepulauan Virgin AS. Kapuloan Virgin AS mangrupikeun sakumpulan pulau sareng pulau-pulau Karibia. Wewengkon Amérika Serikat, éta dipikaterang ku pantai pasir-bodas, karang sareng bukit-bukit anu mekar. Pulo St. Thomas mangrupikeun tempat ibukota, Charlotte Amalie. Di belah wétan aya pulau St. John, anu kalobaannana diwangun ti Taman Nasional Kepulauan Virgin. Pulo St. Croix sareng kota-kota bersejarah na, Christiansted sareng Frederiksted, aya di beulah kidul.

eTurboNews | eTN