De Havilland Kanada nganteurkeun dua pesawat Dash 8-400 ka Ethiopian Airlines

De Havilland Kanada nganteurkeun dua pesawat Dash 8-400 ka Ethiopian Airlines
De Havilland Kanada
Ditulis ku Harry S. Johnson

De Havilland Aircraft of Canada Limited ngumumkeun pangiriman dua pesawat Dash 8-400 anu sanés ka Ethiopian Airlines, kalebet tonggak tonggak maskapai 30th Dash 8-400 pesawat. Anu 30th pesawat - MSN 4617 - nuju siap angkat ka hub Étiopia di Addis Ababa, sareng pesawat MSN 4615. Étiopia mimiti nampi pesawat Dash 8-400 kana armada na dina Maret 2010.

"Tonggak ieu 30th pangiriman nyorot kapercayaan urang kana pesawat Dash 8-400 sareng mangrupikeun bukti kasuksésan babarengan dina ngadukung jaringan sareng kemitraan strategis sareng sababaraha operator di seluruh Afrika, "saur Tewolde GebreMariam, Chief Executive Officer Group, Ethiopian Airlines. "Pesawat Dash 8-400 tetep nyayogikeun kalenturan operasional, kamampuan kinerja anu luar biasa, kapasitas sareng kanyamanan panumpang anu urang peryogikeun. Anu pangpentingna, pesawat Dash 8-400 ngadukung strategi kapamimpinan biaya anu urang percanten di pasar urang - khususna di jaman-jaman anu teu pernah aya ieu dina mangsa pandemi COVID-19. ”

"Kami ngucap selamat ka Étiopia Airlines dina neraskeun lintasan pertumbuhan fenomenal sareng ningkatkeun konéktipitas di Afrika," saur Sameer Adam, Wakil Présidén Daérah, Penjualan - Éropa sareng Rusia, Wétan Tengah, Afrika, sareng Amérika Kidul / Karibia. "Étiopia nyandak léngkah positip anu luar biasa pikeun nguatkeun kamampuanna ku akuisisi simulator Dash 8-400 anu munggaran pikeun Afrika sareng ku nembé nambihan simulator kadua; ngahontal pangakuan salaku Fasilitas Jasa Resmi; sareng ngabuktikeun nilai konfigurasi kelas bisnis dina pesawat régional di Afrika. Kami pastina ngarepkeun langkung seueur conto kapamimpinan Étiopia anu teras sareng kasuksésan hubungan strategis anu lumangsung sareng ASKY Airlines, Malawi Airlines, Ethiopian Moçambique Airlines sareng Tchadia Airlines dina operasi pesawat Dash 8-400 di penjuru Afrika.

Armada langkung ti 155 pesawat Dash 8 Series di Afrika kalebet langkung ti 90 pesawat Dash 8-400. Di dunya, langkung ti 155 maskapai, perusahaan kontrakan sareng organisasi sanésna parantos mesen ampir 1,300 pesawat Dash 8.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.