Siklon Tropis Maot nyebar musibah di Mozambik, Malawi sareng Zimbabwé

baira
baira

Mozambik sareng Malawi katarajang Topan Idai tropis ngabunuh langkung ti saratus jalma. Badai parantos turun di Mozambik tengah dinten Kemis wengi.

Siklon tropis Idai ngagentoskeun 1.5 juta di Mozambik sareng Malawi, nalika PBB ningkat réspon.

Hujan gedé jeung angin nepi ka ampir 200 km sajam pencét di Beira, kota basisir utama. Beira, kota palabuan tengah Mozambik mangrupikeun pangalaman pikeun anu ngumbara. Tempatna di muara Rio Púnguè sareng parantos selalu janten pusat perdagangan anu hadé pikeun nagara-nagara anu dikurung sapertos Botswana sareng Zimbabwé.

Sahenteuna opat propinsi di Zimbabwé badé kapangaruhan négatip ku a siklon tropis diarepkeun badarat dina dinten Minggu.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.