Tekenan kana kasehatan: Étiopia Airlines ngajanjikeun ngajaga kasalametan sareng kaamanan konsumén

Tekenan kana kasehatan: Étiopia Airlines ngajanjikeun ngajaga kasalametan sareng kaamanan konsumén
Ato Tewolde G. Mariam, CEO Grup Étiopia
Ditulis ku Harry S. Johnson

Nalika pandemi, Ethiopian Airlines, Maskapai panggedéna di Afrika, mangrupikeun maskapai penerbangan pikeun perjalanan penting, penerbangan pangiriman sareng angkat udara alat-alat pelindung médis sareng pribadi (PPE). Kalayan pelonggaran larangan perjalanan di panjuru dunya, Étiopia resep ngumumkeun yén éta senang ngabagéakeun para wisatawan bisnis sareng pelesir kalayan program anu ditujukeun pikeun ngajaga kasihatan sareng kasalametan.

Program ieu nguatkeun ikrar Étiopia pikeun nangtayungan kasihatan sareng kasalametan palanggan sareng padamelna. Éta kalebet léngkah-léngkah maskapai anu dilaksanakeun pikeun ngajaga palayanan pelanggan sareng karaharjaan ngalangkungan ranté jasa anu dimimitian ti mimiti interaksi sareng konsumén nalika tikét / reservasi sareng dugi ka tujuan.

Ato Tewolde G. Mariam, CEO Grup Étiopia, nyatet yén "Étiopia bangga aya di dinya nalika dunya paling meryogikeunana - ngauihkeun warga nagara, ngahijikeun deui kulawarga, ngagampangkeun perjalanan penting sareng ngangkut perlengkapan pelindung médis sareng pribadi anu diperyogikeun (PPE) pikeun ahli kaséhatan sareng masarakat umum dina kaayaan anu sesah sareng nangtang. Kami bangga janten bagian integral perjuangan ngalawan COVID-19. Ayeuna urang hoyong maénkeun peran pamimpin dina normal-normal. Pikeun jembar anu ageung, éta ngeunaan kéngingkeun deui kayakinan bisnis sareng wisatawan anu luang. Kalayan léngkah pelindung anu urang lakukeun saluyu sareng tungtunan CDC, IATA, ICAO sareng WHO, palanggan sareng staf tiasa yakin yén kaamanan sareng kaséhatanana dijaga ogé nalika ngalayang sareng kami ".

Pelanggan disarankan pikeun mariksa larangan perjalanan nagara tujuan sateuacan dugi ka bandara pikeun hiber. Facemasks bakal wajib dijalankeun. Kacuali barudak di handapeun umur 2 taun, sadaya palanggan kedah ngajaga maskerna salami perjalanan.

Sadaya staf anu nyanghareupan pelanggan bakal nganggo Alat Protéksi Pribadi (PPEs). Ieu kalebet kantor tikét, staf bandara sareng ruang tunggu, ogé awak kabin. Layanan dina kapal didesain ulang kanggo ngaleutikan kontak bari ngajaga silaturahmi urang Ésti anu raoseun Afrika. Barang-barang, sapertos majalah, ménu sareng bahan bacaan sanésna, anu sacara tradisional dibagi moal aya deui.

Ringkesan ukuran anu urang lakukeun pikeun mastikeun karaharjaan anjeun sapertos kieu:

Sateuacan angkat:

  • Pelanggan anu nyepeng tikét dipésér sateuacan 31 Agustus 2020 sareng valid pikeun perjalanan dugi ka 30 Séptémber 2020 tiasa yakin yén tikétna bakal valid dugi ka 31 Désémber 2021. Pelanggan anu parantos tukeur tikétna pikeun voucher tiasa nganggo voucher dina sataun. Halaman wéb kami sareng Pusat Kontak Global (GCC) dioptimalkeun pikeun nanganan pamundut sapertos kitu.
  • Jarak jarak fisik bakal dilakukeun di sadaya kantor penjualan Étiopia.
  • Konsumén dipénta pikeun nyumponan sarat lebet tujuan sapertos sertipikat kaséhatan sareng ngeusian formulir deklarasi kasihatan upami diperyogikeun. Syarat éntri tujuan anu dugi ka tiasa dipendakan dina halaman wéb kami
  • Konsumén anu raos teu damang disarankeun pisan pikeun henteu ngarambat sareng ngarambat hungkul nalika raos. Palanggan anu teu leres moal diidinkeun asup bandara sareng bakal ditolak naek pesawat.
  • Sadaya pesawat Étiopia leres-leres diberesihan sareng diinféksi sateuacan angkat ti hub, sareng di stasiun péngkolan.

 

Di Bandara:

  • Saringan kaséhatan anu ditingkatkeun kalebet pamariksaan suhu bakal dilakukeun.
  • Pikeun mastikeun jarak sosial anu cukup, panyirian ditempatkeun di luar gedong terminal sareng panangan tangan bakal sayogi pikeun dianggo.
  • Panumpang kedah parios dina koper kabinna. Aranjeunna diidinan ngangkut barang penting sapertos dina laptop, tas tangan, koper, sareng barang orok.
  • Sadaya kantong anu di cek bakal dibersihan sateuacan dieusian kana pesawat.
  • Pikeun ngirangan hubungan antar palanggan, kosan bakal dilakukeun sacara tertib ku jok jok mimitian ti tukang pesawat nuju payun.

Di Lounge:

  • Jarak jauh sacara fisik bakal dilakukeun di sadaya tempat di ruang sareng dioperasikeun Étiopia.
  • Saniter tangan bakal sayogi pikeun dianggo
  • Pikeun ngaleutikan kontak, tuangeun sareng inuman bakal mandiri dina ruang. Alat karét disterilkeun sateuacan unggal dianggo.

 Naék kapal:

  • Di kelas bisnis kit kabersihan gratis anu kalebet masker, pipa baktéri, sareng sanitizer tangan bakal disayogikeun.
  • Dina masker ékonomi, sanitizer leungeun sareng usap antibakteri bakal sayogi nalika paménta.
  • "Barang kanyamanan" sapertos bantal, simbut, headphone, sareng cocooan disumputkeun sacara higienis.
  • Onboard Lavatories bakal sering di sanitasi nalika hiber.
  • Kami parantos ngarobih jasa tuang kanggo ngaleutikan kontak. Tapi silaturahmi Étiopia anu raoseun ku Afrika anu anjeun biasa bakal teras-terasan dibuktikeun sapanjang waktos. Alat karét disterilkeun sateuacan unggal dianggo.
  • Menu urang, Majalah sareng koran moal sayogi dina kapal.
  • Awak dilatih pikeun nanganan operasi hiber dina dunya perjalanan COVID-19.

 

Nalika nagara-nagara tetep muka watesna sareng ngendalikeun larangan perjalanan, Étiopia siap ningkatkeun frekuensi pikeun nampung paménta ku pokus kana karaharjaan konsumén sareng staf. Étiopia resep ngabagéakeun deui bisnis sareng wisatawan anu luang.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.