Ethiopian Airlines ngaresmikeun jasa Marseille

0a1a-2
0a1a-2

Ethiopian Airlines ngamimitian tilu kali penerbangan mingguan ka Marseille, Perancis dina 2 Juli 2019. Layanan anyar diresmikeun dina acara warna-warni anu diayakeun di VIP Salon di Bandara Internasional Addis Ababa ku ayana HE Mr. Frédéric Bontems, Duta Besar Perancis Luar Biasa sareng Plenipotentiary ka Étiopia sareng Mr Tewolde GebreMariam, CEO Grup Étiopia, anu duanana aya dina pesawat hiber perdana.

Anggota komunitas diplomatik di Addis Ababa sasarengan sareng tamu undangan anu sanés ngahormat acara éta. Upacara motong jajan sareng roti bakar sampanye diayakeun pikeun nyirian acara éta.

Marseille, kota kadua pangageungna Perancis, mangrupikeun tujuan kadua di Perancis sareng tujuan ka-20 di Éropa.
Kalayan hiber anyar, Étiopia ayeuna ngoperasikeun langkung 60 penerbangan panumpang ka kota-kota Éropa unggal minggu.
Ethiopian Airlines parantos ngalayang ka Paris ti saprak 1971 ngahubungkeun Afrika sareng ibukota Perancis salami ampir lima dasawarsa sahingga ngagampangkeun investasi padagangan, pariwisata sareng hubungan masarakat ka jalma.

Ayeuna, Étiopia ngapung ka langkung ti 120 tujuan internasional di lima buana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov