Maskapai Afrika munggaran Étiopia pikeun sidang IATA Travel Pass

Maskapai Afrika munggaran Étiopia pikeun sidang IATA Travel Pass
Maskapai Afrika munggaran Étiopia pikeun sidang IATA Travel Pass
Ditulis ku Harry Johnson

IATA Travel Pass mangrupikeun aplikasi mobile perjalanan digital pikeun ningkatkeun efisiensi dina uji coba atanapi verifikasi vaksin

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nalika perjalanan dibalikan deui, wisatawan peryogi inpormasi anu patali sareng COVID-19
  • Inisiatif IATA Travel Pass ngabantuan mastikeun kaaslian inpormasi tés anu ditepikeun ku wisatawan
  • Sidang sidang bakal dilakukeun dina penerbangan di luar Addis Ababa ka Washington DC sareng Toronto sareng penerbangan di luar London sareng Toronto ka Addis Ababa

Grup Airlines Étiopia parantos janten maskapai Afrika munggaran anu ngayakeun sidang IATA Travel Pass, aplikasi mobile perjalanan digital pikeun ningkatkeun efisiensi dina uji coba atanapi verifikasi vaksin.

Nalika perjalanan dihirupkeun deui, wisatawan peryogi inpormasi anu aya hubunganana sareng COVID-19 sapertos uji coba sareng syarat vaksin anu bénten-bénten di antara nagara. Inisiatif IATA Travel Pass ngabantuan mastikeun kaaslian inpormasi tés anu ditepikeun ku palancong anu penting pikeun mastikeun kasalametan panumpang bari sasuai sareng sarat asupna nagara.

Sidang sidang bakal dilakukeun dina penerbangan di luar Addis Ababa ka Washington DC sareng Toronto ogé penerbangan di luar London sareng Toronto ka Addis Ababa, mimiti 25 April 2021.

Étiopia parantos digital dina sadaya operasionalna pikeun nyingkahan kontak fisik sareng merangan panyebaran pandemi sareng ayeuna, ngamimitian inisiatif ieu anu bakal ngamungkinkeun para panumpang ngaraosan pangalaman penerbangan anu teu aya tandinganna.

Ngeunaan sidang pas perjalanan IATA, Mr. Tewolde GebreMariam, CEO Grup tina
Ethiopian Airlines nyarios yén "Téknologi digital penting pisan pikeun méréskeun seueur masalah anu timbul tina pandemi éta. Kami bungah yén kami nawiskeun kasempetan digital anu anyar pikeun panumpang urang supados lengkep sareng aman ngabalikan perjalanan udara. Pelanggan kami bakal ngaraosan pangalaman perjalanan anu épisién, teu kontak sareng aman ku paspor digital pasporna. Salaku maskapai kaamanan munggaran, kami parantos janten maskapai Afrika munggaran anu jalan satapak
Inisiatif pas perjalanan IATA pikeun mempermudah perjalanan. Inisiatif anyar bakal ningkatkeun kayakinan wisatawan kana perjalanan, ngadorong pamaréntah pikeun muka deui watesna sareng ngagancangkeun restart industri. "

Nick Careen, Wakil Présidén Senior IATA pikeun Bandara, Panumpang, Kargo sareng Kaamanan nyarios, "Ethiopian Airlines sakali deui nunjukkeun posisi kapamimpinanna di Afrika janten operator munggaran anu nerapkeun sidang langsung IATA Travel Pass. Sidang éta bakal ngabantosan kapercayaan di kalangan pamaréntah sareng wisatawan yén aplikasi kaséhatan digital tiasa aman, aman sareng merenah ngabantosan deui penerbangan. Aplikasi ieu masihan wisatawan ka hiji-stop-shop pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun matuh kana aturan énggal pikeun perjalanan. Sareng pikeun pamaréntah jaminan lengkep dina idéntitas panumpang sareng kaaslian kredensial perjalanan anu ditepikeun. Kami ngadesek Pamaréntah di Afrika pikeun ngagancangkeun panarimaan kredensial kaséhatan digital pikeun perjalanan ngalangkungan buana. "

Travel Pass bakal ngabantosan ngadamel paspor digital, nampi sertipikat tés sareng vaksinasi sareng mastikeun yén aranjeunna cekap pikeun rute, sareng ngabagi sertipikasi uji atanapi vaksinasi sareng maskapai sareng otoritas pikeun mempermudah perjalanan. Aplikasi perjalanan digital ogé bakal nyingkahan dokuméntasi curang sareng ngajantenkeun perjalanan udara langkung merenah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews salila mroe ti 20 taun. Anjeunna cicing di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng nutupan warta.