Usum usum mimiti 2020 hiber TUI dugi ka Saint Lucia ti Inggris

Usum usum mimiti 2020 hiber TUI dugi ka Saint Lucia ti Inggris
Usum usum mimiti 2020 hiber TUI dugi ka Saint Lucia ti Inggris
Ditulis ku Harry S. Johnson

Salasa 27 Oktober nandaan balikna TUI ka Saint Lusia. Penerbangan langsung mingguan TUI usum salju ti London Gatwick ka Bandara Internasional Hewanorra bakal dugi ka Maret 2021.

Ieu mangrupikeun taun kaopat berturut yén perusahaan perjalanan parantos ngapung ka pulau éta nunjukkeun komitmen sareng kapercayaanna kana aparat wisata sareng masarakat Saint Lucia. Ku neraskeun ngatur protokol Covid-19, Saint Lucia parantos dilebetkeun kana program jarak jauh TUI pikeun 2020-21 salaku salah sahiji ngan tilu tujuan Karibia anu ditampilkeun.

Nalika Saint Lusia neraskeun pambukaan jawab anu bertahap, 182 panumpang sareng awak awak ti Inggris dina penerbangan TUI TOM24 disambut dina jam 16:10 AST, kalayan ngalengkepan protokol kaamanan di tempat kaasup anu nganggo masker, pamariksaan di Stasion Perawat, verifikasi tina dokumén perjalanan sareng sanitasi tangan sareng koper.

"Kami hoyong hatur deui ka jalma-jalma pikeun komitmen anu tetep pikeun ngajaga protokol Covid-19 urang. Éta sanés tugas anu gampang tapi éta diperyogikeun sareng mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon merek perjalanan utama sapertos TUI ngadukung Saint Lucia taun demi taun, bahkan dina jaman anu paling nangtang ieu. Datang internasional kami ayeuna parantos ngartos pentingna tindakan kaséhatan sareng pamariksaan nalika aranjeunna nganjang ka kami. Kami terang yén aranjeunna milih Saint Lusia sabab ngaraos aman sareng tangtosna aranjeunna bakal bersenang-senang. " saur Menteri Pariwisata Terhormat Dominic Fedee.

Hotél dina program TUI kalebet:

  • The Royalton
  • Nyumput di Royalton
  • Mistik ku Royalton
  • kaping
  • Hotél Kebon Bay
  • Bay Kebon Beach Resort
  • Klub Harbour
  • Bel Jou
  • Pantai Gula
  • bentang laut
  • The AwakHoliday

Hiber mingguan kadua dimimitian ti 5 Nopémber ti Manchester di Inggris, ngalayanan Kalér nagara.

Wisatawan ka Saint Lucia didorong pikeun mastikeun yén sadaya dokumén perjalanan aya nalika di stasiun perawat, imigrasi, sareng adat istiadat dina usaha nyepetkeun prosés panyaringan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.