Kategori - News Wisata Kanada

Kanada mangrupikeun nagara di beulah kalér Amérika Kalér. Sapuluh propinsi sareng tilu daérah na dugi ti Atlantik dugi ka Pasipik sareng kalér kana Samudra Arktik, ngalangkungan 9.98 juta kilométer pasagi, ngajantenkeun nagara kadua pangageungna sadunya ku total luasna.