Kategori - Berita perjalanan Luksemburg

Luksemburg Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Luksemburg mangrupikeun nagara alit Éropa, dikurilingan Bélgia, Perancis sareng Jérman. Éta kalolobaan padesaan, kalayan leuweung Ardennes anu padet sareng taman alam di beulah kalér, jurang leuweung di daérah Mullerthal di wétan sareng lebak walungan Moselle di belah kidul. Ibukota na, Luksemburg City, kasohor kota bénténg abad pertengahan na anu bertengger di gawir.