Kategori - Berita perjalanan Afrika Kidul

Berita perjalanan & pariwisata di Afrika Kidul pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Afrika Kidul. Warta panganyarna ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata sareng transportasi di Afrika Kidul. Inpormasi Wisata Pretoria. Didatangan Cape Town & Johannesburg. Afrika Kidul mangrupikeun nagara anu aya di ujung pangkidulna buana Afrika, ditandaan ku sababaraha ékosistem anu béda. Tujuan safari daratan Taman Nasional Kruger dijajah ku buruan ageung. Cape Kulon nawiskeun pantai, winelands anu subur di sakitar Stellenbosch sareng Paarl, gawir peuyeum di Cape of Good Hope, leuweung sareng laguna sapanjang Garden Route, sareng kota Cape Town, handapeun Mountain Mountain anu rata.