Kategori - Anguilla Travel News

Anguilla Travel & Pariwisata News pikeun nu datang.

Anguilla, Téritori Peuntas laut Britania di Wétan Karibia, ngandung pulo utama leutik sareng sababaraha pulo lepas pantai. Basisir na dibasajankeun Bulan Keusik sapertos Rendezvous Bay, nyorot ka sabudeureun na pulo Saint Martin, ka coves terpencil kahontal dina kapal, sapertos di Little Bay. Wewengkon dikonci kaasup Big Spring Guha, dipikanyaho ku petroglifis prasejarah, sareng East End Pond, situs konservasi satwa.