Kategori - Antigua & Barbuda berita perjalanan

Antigua & Barbuda Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Mangrupikeun nagara daulat pulau di Hindia Kulon di Amérika, tempatna antara Laut Karibia sareng Samudra Atlantik. Éta diwangun ku dua pulau utama, Antigua sareng Barbuda, sareng sajumlah pulau anu langkung alit (kalebet Great Bird, Green, Guiana, Long, Maiden sareng York Islands sareng kidul deui, pulau Redonda). Populasi permanén jumlahna 95,900 (2018 est.), Kalayan 97% janten penduduk di Antigua.