Kategori - Berita perjalanan Argentina

Berita Perjalanan & Pariwisata Argentina pikeun anu datang. Argéntina mangrupikeun nagara anu kalolobaanana aya di beulah kidul Amérika Kidul. Ngabagikeun seueur-seueur Cone Kidul sareng Chili di beulah kulon, nagara ieu ogé wawatesan sareng Bolivia sareng Paraguay di beulah kalér, Brasil di belah wétan-kalér, Uruguay sareng Samudra Atlantik Kidul beulah wétan, sareng Drake Passage di beulah kidul. Kalayan luas daratan 2,780,400 km2 (1,073,500 mi sq).