Kategori - berita perjalanan Australia

Australia, sacara resmi Pasamakmuran Australia, mangrupikeun nagara daulat anu kalebet daratan buana Australia, pulau Tasmania, sareng seueur pulau anu langkung alit. Nagara ieu mangrupikeun nagara panggedéna di Oséania sareng nagara kagenep pangageungna sadunya ku total luas.