Kategori - Berita perjalanan Austria

Austria, sacara resmi Républik Austria, mangrupikeun nagara anu kakonci taneuh di Éropa Tengah diwangun ku salapan nagara bagian federasi, salah sahijina nyaéta Wina, ibukota Austria sareng kota na anu panggedéna. Austria nempatan wilayah lega 83,879 km² sareng gaduh penduduk ampir 9 juta jalma.