Kategori - Warta perjalanan Azerbaijan

Azerbaijan, bangsa sareng républik Soviét, diwatesan ku Laut Kaspia sareng Pagunungan Kaukasus, anu ngalangkungan Asia sareng Éropa. Ibukotana, Baku, kasohor ku kota Batin anu dipager abad pertengahan. Dina Kota Batin aya Istana Shirvanshahs, mundur karajaan anu dimimitian ti abad ka-15, sareng batu Maiden Tower anu lami mangabad-abad, anu ngadominasi cakrawala kota.