Kategori - Berita perjalanan Bahrain

Bahrain, sacara resmi Karajaan Bahrain, mangrupikeun nagara daulat di Teluk Persia. Pulo éta mangrupikeun nusantara alit anu dipuseurkeun di sakuriling Pulo Bahrain, tempatna diantara semenanjung Qatar sareng basisir belah wétan kalér Saudi Arabia, anu nyambungkeun ku 25-kilométer Raja Fahd Causeway.