Kategori - Bélarus berita perjalanan

Bélarus, sacara resmi Républik Bélarus, baheulana kawanoh ku nami Rusia na Byelorussia atanapi Belorussia, mangrupikeun nagara anu henteu dijalankeun di Éropa Wétan anu diwatesan ku Rusia di belah wétan-kalér, Ukraina di beulah kidul, Polandia di beulah kulon, sareng Lituania sareng Latvia di belah kalér-kalér. Ibukota na kota anu paling pendudukna nyaéta Minsk.