Kategori - Bélgia berita perjalanan

Bélgia, nagara di Éropa Kulon, dipikaterang pikeun kota abad pertengahan, arsitéktur Renaissance sareng salaku markas Uni Éropa sareng NATO. Nagara ieu ngagaduhan daérah anu bénten kalebet Flanders anu nyarios Walanda di beulah kalér, Wallonia anu nyarios Perancis di beulah kidul sareng komunitas anu nyarios basa Jerman di beulah wétan. Ibukota dwibasa, Brussel, ngagaduhan ruang hiasan di Grand-Place sareng gedong seni-nouveau anu anggun.