Kategori - Berita perjalanan Bénin

Benin, hiji nagara Afrika Kulon anu nyarios Perancis, mangrupikeun tempat lahirna agama vodun (atanapi "voodoo") sareng tempatna tilas Karajaan Dahomey ti taun 1600-1900. Di Abomey, urut ibukota Dahomey, Museum Sejarah nempatan dua istana karajaan kalayan relief dasar nyaritakeun jaman baheula karajaan sareng tahta dipasang dina tangkorak manusa. Di beulah kalér, Taman Nasional Pendjari nawiskeun safari sareng gajah, kuda nil sareng singa.