Kategori - Berita perjalanan Brunei

Berita Wisata & Pariwisata Brunei pikeun anu datang. Brunei mangrupikeun bangsa alit di Pulo Kalimantan, dina 2 bagian anu béda dikurilingan ku Malaysia sareng Laut Cina Kidul. Éta dipikaterang ku pantai sareng leuweung hujan biodiverse, kalolobaanana dijagaan dina cadangan. Ibukota, Bandar Seri Begawan, mangrupikeun bumi pikeun Jame'Asr Hassanil Bolkiah masjid mewah sareng 29 kubah emas na. Ibukota Istana Nurul Iman istana masif mangrupikeun tempat cicingna sultan pamaréntahan Brunei.