Kategori - Bermuda

Bermuda mangrupikeun daérah pulau Inggris di Samudra Atlantik Kalér anu dipikaterang ku pantai pasir-pink na sapertos Pantai Siku sareng Teluk Horseshoe. Komplek Royal Naval Dockyard kompléks na ngagabungkeun tempat-tempat modéren sapertos Dolphin Quest interaktif sareng sajarah maritim di National Museum of Bermuda. Pulo ieu ngagaduhan campuran budaya Inggris sareng Amérika anu khas, anu tiasa dipendakan di ibukota Hamilton.