Kategori - Berita perjalanan Bosnia sareng Herzegovina

Bosnia sareng Herzegovina Wisata & Pariwisata Warta pikeun anu sumping. Bosnia sareng Hérzégovina mangrupikeun nagara di Semenanjung Balkan di Éropa tenggara. Padesaan na mangrupikeun kampung-kampung abad pertengahan, walungan sareng situ, ditambah gunung Alun-Alun Dinar. Ibukota nasional Sarajevo ngagaduhan suku lami anu leres, Baščaršija, kalayan landmark sapertos Masjid Gazi Husrev-bab abad ka-16. Jembatan Latin era Ottoman mangrupikeun tempat rajapati Archduke Franz Ferdinand, anu ngahurungkeun Perang Dunya I.