Kategori - Berita perjalanan Botswana

Botswana Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Botswana, nagara anu henteu dikendalan di Afrika Kidul, ngagaduhan bentang anu ditetepkeun ku Gurun Kalahari sareng Delta Okavango, anu janten habitat sato anu subur nalika banjir musiman. Reserve Game Kalahari Tengah anu masif, kalayan lebak walungan na anu fosil sareng padang rumput anu ngageleger, mangrupikeun tempat seueur sato kaasup jerapah, cheetah, hyena sareng anjing liar.