Kategori - Berita perjalanan Burundi

Burundi Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Burundi, sacara resmi Républik Burundi, mangrupikeun nagara anu teu kaci di daratan Great Rift Valley dimana daérah Great Great Lakes sareng Afrika Wétan konvergénsi.