Kategori - Kalédonia Anyar

Kalédonia Anyar mangrupikeun daérah Perancis anu ngagaduhan puluhan pulau di Pasipik Kidul. Pariwisata mangrupikeun industri penting pikeun daérah pulau ieu.

Kalédonia Anyar mangrupikeun daérah Perancis anu ngagaduhan puluhan pulau di Pasipik Kidul. Éta dipikaterang ku pantai-na dijejeran palem sareng laguna anu hirup di laut, anu, dina 24,000-sq.-km, mangrupikeun dunya panggedéna. Karang panghalang masif ngurilingan pulau utama, Grand Terre, tujuan panyelaman utama. Ibu kotana, Nouméa, mangrupikeun réstoran anu dipangaruhan ku Perancis sareng butik mewah anu ngajual mode Parisian.