Kategori - Berita perjalanan Kamboja

Wisata Kamboja & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Kamboja mangrupikeun nagara Asia Tenggara anu bentang na dugi ka dataran rendah, Delta Mekong, gunung sareng Teluk basisir Thailand. Phnom Penh, ibukota na, mangrupikeun pasar art deco di Pasar Pusat, ngagem Royal Palace sareng paméran sajarah sareng arkéologis Museum Nasional. Di belah kulon laut nagara éta aya reruntuhan Angkor Wat, kompleks candi batu masif anu diwangun nalika Kakaisaran Khmer.