Kategori - Berita perjalanan Kroasia

Kroasia, sacara resmi Républik Kroasia, mangrupikeun nagara di parapatan Éropa Tengah sareng Tenggara, di Laut Adriatik. Éta wawatesan sareng Slovenia di belah kalér-kalér, Hungaria di belah wétan-kalér, Serbia di wétan, Bosnia sareng Herzegovina, sareng Montenegro di beulah kidul-wétan, ngabagi wates laut sareng Italia.