Kategori - Berita perjalanan Kuba

Kuba, sacara resmi Républik Kuba, mangrupikeun nagara anu kalebet pulau Kuba ogé Isla de la Juventud sareng sababaraha kapuloan minor. Kuba ayana di Karibia kalér tempat Laut Karibia, Teluk Méksiko sareng Samudra Atlantik patepung.