Kategori - Berita perjalanan Eritrea

Wisata Éritrea & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Eritrea mangrupikeun nagara bagian beulah wétan Afrika di basisir Laut Beureum. Bagikeun wates éta sareng Étiopia, Sudan sareng Djibouti. Ibu kota, Asmara, dipikaterang ku wangunan kolonial Italia na, sapertos Katedral St. Joseph, ogé struktur seni deco. Arsitéktur Italia, Mesir sareng Turki di Massawa ngagambarkeun sajarah warni kota palabuan. Wangunan anu kasohor di dieu kalebet Katedral St. Mariam sareng Istana Kaisar.