Kategori - News Wisata Eswatini

Karajaan Eswatini, baheulana kawanoh salaku berita perjalanan & pariwisata Swaziland pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Berita perjalanan sareng pariwisata pangénggalna di Swaziland. Warta anu paling anyar ngeunaan kaamanan, hotél, resort, tempat wisata, wisata, sareng transportasi di Eswatini, baheulana Swaziland. Inpormasi Wisata Mbabane. Swaziland, hiji monarki alit, teu aya di daratan di beulah kidul Afrika, dipikaterang ku cadangan gurun sareng festival na anu nunjukkeun budaya Swazi tradisional. Nyirian wates kalér-wétan na sareng Mozambik sareng manjang ka Afrika Kidul, Pagunungan Lebombo mangrupikeun latar pikeun seueur jalur hiking Mlawula Nature Reserve. Di caket dieu Taman Nasional Karajaan Hlane mangrupikeun tempat pikeun sababaraha sato liar sapertos singa, hippos sareng gajah.