Kategori - Fiji berita perjalanan

Fiji Travel & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Fiji, nagara di Pasipik Kidul, mangrupikeun nusantara langkung ti 300 pulau. Éta kasohor bentang anu kasar, pantai anu dijejeran korma sareng terumbu karang kalayan laguna anu jelas. Pulo utama na, Viti Levu sareng Vanua Levu, ngandung kalolobaan penduduk. Viti Levu mangrupikeun tempat ibukota, Suva, kota palabuan anu ngagaduhan arsitektur kolonial Inggris. Museum Fiji, di jaman Thurston Gardens di jaman Victoria, gaduh paméran etnografi.