Kategori - Warta perjalanan Finlandia

Finlandia mangrupikeun bangsa Éropa Kalér wawatesan sareng Swédia, Norwégia sareng Rusia. Ibukota na, Helsinki, nempatan semenanjung sareng kapuloan anu aya di Laut Baltik. Helsinki mangrupikeun bumi benteng laut abad ka-18 Suomenlinna, Distrik Desain modis sareng musium anu beragam. Lampu Utara tiasa ditingali tina propinsi Arktik Lapland nagara éta, gurun anu lega kalayan taman nasional sareng resort ski.