Kategori - warta perjalanan Gabon

Gabon, nagara sapanjang basisir Atlantik di Afrika Tengah, ngagaduhan daérah penting tina taman lindung. Rupa-rupa daérah basisir leuweung Taman Nasional Loango anu kawéntar nyumponan rupa-rupa satwa, ti gorila sareng hippos dugi ka paus. Taman Nasional Lopé diwangun ku seueur leuweung hujan. Taman Nasional Akanda dipikaterang ku bakau sareng pantai pasang surutna.