Kategori - Berita perjalanan Ghana

Wisata Travel & Pariwisata Ghana pikeun nu datang. Ghana, sacara resmi Républik Ghana, mangrupikeun nagara anu aya di sapanjang Teluk Guinéa sareng Samudra Atlantik, di daérah Afrika Kulon.