Kategori - Berita perjalanan Grenada

Grenada Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Grenada mangrupikeun nagara Karibia anu diwangun ku hiji pulau utama, disebut ogé Grenada, sareng kapuloan anu langkung alit. Disebut "Pulo Rempah," pulau utama anu bukun mangrupikeun tempat seueur perkebunan pala. Éta ogé tempat ibukota, St. George, anu imahna warna-warni, gedong Georgian sareng Fort George abad ka-18 mimiti-hareup ningali Carenage Harbour. Di beulah kidul nyaéta Pantai Grand Anse, kalayan resort sareng bar.