Kategori - Guam

Wisata Guam & Pariwisata Guam pikeun nu datang. Guam mangrupikeun wilayah Pulo AS di Mikronesia, di Pasipik Kulon. Éta dibédakeun ku pantai tropis, kampung Chamorro sareng tihang batu latte kuno. Pentingna Guam urang WWII aya di Perang di Taman Sejarah Nasional Pasipik, anu situsna kalebet Pantai Asan, tilas medan perang. Warisan kolonial Spanyol di pulau jelas di Benteng Nuestra Señora de la Soledad, di luhur gunung di Umatac.