Kategori - Warta perjalanan Guinea Khatulistiwa

Berita Perjalanan & Pariwisata Guinea Khatulistiwa pikeun nu datang. Guinea Khatulistiwa mangrupikeun nagara Afrika Tengah anu kalebet daratan Rio Muni sareng 5 pulau luar negeri vulkanik. Ibukota Malabo, di Pulo Bioko, ngagaduhan arsitektur kolonial Spanyol sareng pusat pikeun industri minyak anu makmur di nagara éta. Pantai Arena Blanca na ngagambar kukupu usum garing. Leuweung tropis Taman Nasional Monte Alen daratan mangrupikeun tempat gorila, simpanse sareng gajah.