Kategori - Berita perjalanan Guinea

Guinéa Wisata & Pariwisata Warta pikeun nu datang. Guinea mangrupikeun nagara di Afrika Kulon, wawatesan sareng beulah kulon ku Samudera Atlantik. Éta dikenal pikeun Cagar Alam Gunung Nimba Strict, di belah kidul wétan. Cadangan ieu ngajaga bentang gunung leuweung anu beunghar ku pepelakan sareng sasatoan asli, kalebet simpanse sareng bangkong viviparous. Di basisir, ibu kota, Conakry, mangrupikeun tempatna Masjid Agung modéren sareng Museum Nasional, kalayan artefak daérah na.