Kategori - Berita perjalanan Indonésia

Berita Perjalanan & Pariwisata Indonesia pikeun nu datang. Indonésia, sacara resmi Républik Indonésia, mangrupikeun nagara di Asia Tenggara, antara sagara India sareng Pasipik. Éta mangrupikeun nagara pulau panggedéna di dunya, kalayan langkung ti tujuh belas rebu pulau, sareng dina 1,904,569 kilométer pasagi, anu nomer 14 panggedéna dumasar kana lahan sareng ka-7 di gabungan laut sareng darat.