Kategori - Berita perjalanan Irak

Berita Perjalanan & Pariwisata Irak pikeun anu datang. Irak, sacara resmi Républik Irak, mangrupikeun nagara di Asia Kulon, wawatesan sareng Turki di beulah kalér, Iran di beulah wétan, Kuwait di beulah kidul, Arab Saudi di beulah kidul, Yordan di belah kidul-kulon sareng Suriah di beulah kulon. Ibukota, sareng kota panggedéna, nyaéta Baghdad