Kategori - berita perjalanan Israél

Berita perjalanan & pariwisata Israél pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Israél, nagara Wétan Tengah di Laut Tengah, dianggap ku urang Yahudi, Kristen sareng Muslim salaku Tanah Suci dina Alkitab. Tempat anu paling suci na aya di Yerusalem. Dina Kota Tua na, kompleks Kuil Gunung kaasup tempat suci Kubah Batu, Tembok Kulon bersejarah, Masjid Al-Aqsa sareng Garéja Holy Sepulcher. Pusat kauangan Israél, Tel Aviv, dipikaterang ku arsitéktur Bauhaus sareng pantai.