Kategori - berita perjalanan Jamaika

Wisata Jamaica & berita pariwisata pikeun palancong sareng ahli perjalanan. Jamaica, hiji nagara pulau Karibia, ngagaduhan topografi subur gunung, leuweung hujan sareng pantai anu dijajar karang. Seueur resor sadaya-na aya anu dikelompokkeun di Montego Bay, kalayan arsitektur kolonial Inggris -na, sareng Negril, dikenal pikeun situs penyelaman sareng snorkeling na. Jamaika kasohor salaku tempat lahirna musik reggae, sareng ibukota na Kingston mangrupikeun tempatna Museum Bob Marley, didedikasikan pikeun penyanyi terkenal.