Kategori - berita perjalanan Yordania

Yordania Travel & Pariwisata News pikeun nu datang. Yordania, hiji bangsa Arab di sisi wétan Walungan Yordan, dihartikeun ku monumen kuno, cagar alam sareng resort di sisi laut. Éta tempat pikeun situs arkéologis terkenal Petra, ibukota Nabatean anu sakitar 300 SM Set dina lebak sempit sareng makam, candi sareng tugu ukiran kana gawir batu pasir pink anu sakurilingna, Petra nampi jujulukna, "Kota Rose."