Kategori - berita perjalanan Kazakhstan

Berita Wisata & Pariwisata Kazakhstan pikeun anu datang. Kazakhstan, nagara Asia Tengah sareng urut républik Soviét, ngalegaan ti Laut Kaspia di beulah kulon dugi ka Pagunungan Altai di wates wétan na sareng Cina sareng Rusia. Kota metropolis na anu pangageungna, Almaty, mangrupikeun pusat perdagangan anu parantos lami sareng landmark na kaasup Katedral Ascension, garéja Ortodok Rusia jaman tsarist, sareng Museum Pusat Negeri Kazakhstan, méréskeun rébuan artefak Kazakh.